Sponsorimme

Olemme erittäin kiitollisia kaikesta tuesta, jonka leirin hyväksi saamme. Mikäli haluat, voit yksityishenkilönä tai yrityksesi nimissä olla sponsorimme ja mukana edistämässä musiikkikasvatusta. Laitamme sponsoriyritysten logot näkyviin, halutessanne esittelytekstin kera! Ota yhteyttä kuusamonmusiikkileiri@gmail.com.

Wazama Media Oy

Wazama Media Oy
Wazama Media Oy

Wazama Media Oy on kuusamolainen pienkustantamo ja viestintätoimisto, joka on keskittynyt tiede-, luonto- ja taidekirjojen julkaisemiseen sekä sisällöntuotantoon ja viestintäalan koulutukseen. Yrityksen toimintaa on myös eläinlääkinnällinen poron ja riistan terveyteen kohdistuva tutkimus, konsultointi, koulutus sekä koulutusmateriaalin tuottaminen.

Koillissanomat

Koillissanomat
Koillissanomat

Leirin loppukonserttien tukijana paikallislehti Koillissanomat.

Koillismaan osuuskauppa

Kuusamon Kaupunki


Kuusamon kaupunki On myös mukana mahdollistamassa kesän 2018 leiriä. Mahtava juttu, että kulttuuria ja lasten musiikkikasvatusta halutaan tukea!

Kuusamon Taidetuki ry

Koillismaan kirjapaino

Koillismaan kirjapaino

Kuusamon Kulttuuritoimi

Pohjois-Karjalan Palvelut tmi

Rouva Dina Kok

Kuusamon musiikkileiri
Kuusamon musiikkileiri

Sponsorimme rouva Dina Kok, Neel Kokin äiti, asuu Hollannissa. Hän on välimatkasta huolimatta halunnut tukea leiriämme jo useana vuonna. Dina on toiminut huilun soiton opettajana ja pitänyt huolen myös siitä, että pikku-Niilo on saanut hyvät eväät musiikillisen uransa alkuun.

Kimmon soitin

Kiitokset Kimmon Soittimelle tarjouksista ja kannustuksesta!