Sponsorimme

Olemme erittäin kiitollisia kaikesta tuesta, jonka leirin hyväksi saamme. Mikäli haluat, voit yksityishenkilönä tai yrityksesi nimissä olla sponsorimme ja mukana edistämässä musiikkikasvatusta. Laitamme sponsoriyritysten logot näkyviin kiitosviestin kera! Ota yhteyttä kuusamonmusiikkileiri@gmail.com.

Wazama Media Oy

Wazama Media Oy
Wazama Media Oy

Wazama Media Oy on kuusamolainen pienkustantamo ja viestintätoimisto, joka on keskittynyt tiede-, luonto- ja taidekirjojen julkaisemiseen sekä sisällöntuotantoon ja viestintäalan koulutukseen. Yrityksen toimintaa on myös eläinlääkinnällinen poron ja riistan terveyteen kohdistuva tutkimus, konsultointi, koulutus sekä koulutusmateriaalin tuottaminen. Kuusamon Musiikkileiri ry kiittää saamastaan tuesta!

Koillissanomat

Koillissanomat
Koillissanomat

vuonna 2017 leirin loppukonserttia tukemamassa paikallislehti Koillissanomat.

Rouva Dina Kok

Kuusamon musiikkileiri
Kuusamon musiikkileiri

Sponsorimme rouva Dina Kok, Neel Kokin äiti, asuu Hollannissa. Hän on välimatkasta huolimatta halunnut tukea leiriämme jo kahtena vuonna. Dina on toiminut huilun soiton opettajana ja pitänyt huolen myös siitä, että pikku-Niilo on saanut hyvät eväät musiikillisen uransa alkuun.

Kuusamon Prisma

Haluamme kiittää Kuusamon Prismaa sponsoroinnista ja mahdollisuudesta esiintyä Prismassa leirin 2017 aikana.

Kuusamon Kaupunki

Kuusamon kaupunki halusi muistaa musiikkileiriä 20-vuotisjuhlamme kunniaksi vuonna 2016. Mahtava juttu, että kulttuuria ja lasten musiikkikasvatusta halutaan tukea!

Kuusamon Taidetuki ry

Kuusamon Kulttuuritoimi

Pohjois-Karjalan Palvelut tmi