Leiri ohi !

Leiri oli mahtavaa. Jälkeenpäin ihmettelen itsekin, miten paljon me tehtiin. Käytiin kahdessa vanhainkodissa soittamassa. Teimme soittokeikka Prismassa. Meillä oli viikon aikana neljä iltakonserttia, ja sitten vielä se tosi hyvin onnistunut loppukonsertti. Jokainen on kovasti työtä tehnyt. Sormet verellä ja huulet halki. (vitsi) Minä olen niin ylpeä teistä kaikista! Huippulapsia, kaikki! Ja opettajat myös. Annoin Jussille vain alkeellisen nuotin Akseli ja Elinasta, ja hän sitten teki siitä niin hienon sovituksen kuin olla ja voi. Ja se on vain yksi esimerkki opettajien huipputyöstä. No niin, yksi viikko lomaa vielä ja palataan kouluihin ja musiikkiopistoihin. Minä sain kyllä hyvän energiatankkauksen, entäs te? Kiitän teitä kaikkia, lapset, isoset ja opettajat, ja toivottavasti nähdään taas! Terv. Neel Kok