…toivon että jälleen kohdataan!

Näin kaikuivat musiikkileirin loppukonsertin päätteeksi leiribiisin sanat kesällä 2016. Monta kertaa on tullut muisteltua leiriä hymyssä suin, ja vähän leiribiisiä rallateltuakin.
Onneksi vuosi 2017 on alkanut, ja niin myös täydellä tohinalla seuraavan musiikkileirin järjestäminen. Sponsoreita etsitään, aikatauluja mietitään ja musiikkikappaleita sovitetaan. Meillä tulee olemaan ihan mahtava leiri, ja toivomme, että pian näemme taas viime vuoden leiriläisiä ja paljon uusia!

Teemana elokuvamusiikki

Tänä vuonna 28.7.-3.8. pidettävän leirin teemana on elokuvamusiikki! Luvassa vanhoja klassikkoja ja uudempaa tuotantoa, sulosointuja ja villimpää menoa! Toivomuksiakin saa esittää ilmoittautumislomakkeessa tai osoitteeseen kuusamonmusiikkileiri@gmail.com.

Leirin hinta pidetään edelleen kohtuullisena (250 €), jotta musiikin ja yhdessä soittamisen ilo olisi kaikkien tavoitettavissa. Ilmoittautua voi jo nyt, ja viimeistään se kannattaa tehdä 31.5. mennessä, sillä sen jälkeen leirin hinta nousee hieman (270 euroon).

Leiri kaipaa myös sponsoreita tukemaan lapsille tärkeää viikkoa. Leirillä kylvetään kipinä, joka auttaa ylläpitämään musiikki-innostusta pitkän pimeän talven yli. Toivomme, että saamme olla kylvämässä vielä monena vuonna eteenpäin. Jos olet kiinnostunut sponsoroimaan pienelläkin summalla, ota yhteyttä osoitteeseen kuusamonmusiikkileiri@gmail.com. Jos olet yrittäjä, saat logosi näkyviin sponsorisivulle ja loppukonsertin ohjelmavihkoon.

Poro toivottaa hyviä hiihtokelejä! Nähdäänhän kesällä 🙂